Koç: Girişkenliğiniz ve gözüpekliğiniz sonucu girdiğiniz ortamlarda hemen sivrileceksiniz. Hemcinslerinizle ilişkilerinizde sorunlar olabilir. Hem cins hem de hemcins işte deyip geçiniz.

Boğa: Para konularında bir aksilik yaşayabilirsiniz. .ikimden aşağa Kasımpaşa felsefesini hayatınıza uygulayabilirseniz bu sorunu kolayca aşacaksınız. Yalnız Kasımpaşa'ya giderseniz bu cümleyi pek dile getirmemeyi tercih edin. Merkür'ün etkisinde kalabilirsiniz.

İkizler: İlişkinizde gel-gitler yaşayabilirsiniz. Bu gel-gitleri erken bitirmesseniz ilişkiniz rayına oturabilir.

Yengeç: Sevdiklerinizle güzel bir gün geçireceksiniz. Güzel olduğu kadar küstah da geçebilir. Sevdikleriniz bu güzel günün ardından size alaycı bir biçimde gülebilir. Bu durumda önemli olanın iç güzelliği olduğunu anlayacak ve koltukları deri döşemeli bir otomobil alacaksınız.

Aslan: Kariyerinizle ilgili çok önemli bir karar verebilirsiniz. Ama bu verdiğiniz kararı pek kimse sallamayacak. Sektör değiştirebilirsiniz. Uzun at kuyruklu saçlarınız ve 20 yıldır yaptığınız vücut sayesinde size uygun bi sektör bulup çok ünlü olabilirsiniz.

Başak: Etki altında kalabilirsiniz. Başkalarının söylediklerine kulak asmayın. "He he" deyip geçin. Yalnız güzelce deyin ki gülüyorsunuz sanmasınlar.

Terazi: Denge sorununuz olduğunu bilmeyen yok. Yeni biriyle tanışmanız muhtemel. İlk tanısmanızda terazi olduğunuzu söylemeyin, ön yargıya sebebiyet verebilir. Baktınız başka bir burca karşı da ön yargısı var, arazi olun.

Akrep: Ani kararlar verebileceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Trafikteyken çok dikkatli olun, vermeyin kararları ani, biliyorsunuz hayat fani, trafikte var bir dolu cani, geliverir vallahi ambulans ses çıkarararak nani nani.

Yay: Hoşsohbetiniz ile girdiğiniz ortamda ilgi odağı olacaksınız. Bir kaç telefon numarası almanızın hiç bir sakıncası yok. Merkür sizin arkanızda. Yürü be yay!

Oğlak: Bu aralar kafanız oğlak bullak. Şehirden uzak minik bir tatile çıkabilirsiniz. Ama unutmayın, pazartesi iş var, isterseniz uyandırayım sizi sabah.

Kova: Bilinçaltınız size oyunlar oynayabilir. Onu en başarılı olduğunuz oyunu oynamaya ikna edin, bu durumda size önerebileceğim oyun türü Bizans oyunlarıdır. Kazandığınız taktirde sizden kralı yok.

Balık: Hafızanız sizi zorlayabilir. Vücudunuza dövmeler yaptırmaya başlayın. Hayatınızdaki en önemli olaylar, en faydalı bilgiler. İlerde bir filme ilham kaynağı olabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Subscribe