Gelişigüzel soyunanlar: Eğer soyunurken kıyafetlerinizi oraya buraya atıyorsanız, unutkan ve yorgun birisiniz demektir. Nereden geldiğinizi unutmamak için ipuçları bırakıyorsunuz. Sonra kıyafetleri takip edip geri dönebiliyorsunuz. Ama en başa döndüğünüzde "Şimdi naapıcaktım?" diye düşünüp tekrar kıyafetlerinizi oraya buraya atıyorsunuz. Bu böyle sabaha kadar sürüyor ve sonunda halsiz düşüp uyuya kalıyorsunuz.

Titiz soyunanlar: Eğer çıkardığınız kıyafetlerinizi katlayıp düzgünce yerlerine koyuyorsanız maceracı bir ruhunuz var demektir. Bol bol parasailing, paragliding, paraşüt, parasiempre yapmaktan aklınızı paralamışsınız. Yoksa aklı başında adamın yapıcağı iş değil her sefer katla yerine koy.

İlk ayakkabı ve çorapları çıkaranlar: Eğer soyunurken önce ayakkabı ve çoraplarınızı çıkarıyorsanız, küçükken ailenizle çok fazla tatile gitmiş birisinizdir. Küçükken gittiğiniz tatillerde aileniz tarafından sık sık "Yalın ayak gez kumda oolum, alenktriğini alır." cümlesine maruz kalmışsınız. Çıplak ayakla gezmenin sizi rahatlattığını düşünüyorsunuz. Aman dikkat! Sonra "Cırcır Böceği" diye dalga geçmesinler..

Yavaş soyunanlar: Önce üstünüzü çıkarıp, beş bin saat evde pantelon üstü atletle dolaşıyorsanız atletik bir yapıya sahipsiniz demektir. Sporcu kimliğinizin giydiğiniz atlete bağlı olmadığını anlayınca hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Hızlı soyunanlar: Eğer kıyafetlerinizi hemencecik çıkarıyorsanız şakacı birisiniz demektir. Dünya sizin için bir oyun parkıdır. Ama unutmayın ki kaydırak, oyun parkının önemli bir parçasıdır.

İlk aksesuarlar çıkıyorsa: Eve gelince öncelikle saat, bilenklik, takı, toka gibi aksesuarlarınızı çıkarıyorsanız korkak birisiniz demektir. Gün boyu şekil olsun diye bi ton aksesuarla dolaşırsınız, eve gelince "Eeeeh, beeeeh" deyip onlardan kurtulmak istersiniz. Halbuki günlük hayatta birisiyle konuşurken, aksesuarsız kendinizi çıplak hissedersiniz. Aksesuarsızken "kolunuzu sallayıp onu düzeltme isteği", karşı taraf tarafından yanlış anlaşılabilir diye korkarsınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Subscribe